werving · search · selectie · advies
homeover ons

Over Quartair Select

Quartair Select is een bureau voor werving, search, selectie en advies. Wij werken door heel Nederland en richten ons op functies bij organisaties binnen zorg, welzijn, overheid, onderwijs en maatschappelijke dienstverlening. Bij al onze werkzaamheden vormen de belangen van de klant, opdrachtgever én kandidaat, ons uitgangspunt.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN


Quartair Select werkt - als dienstverlener voor Zorg, Welzijn, Overheid, Onderwijs en Maatschappelijke organisaties - vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Alleen dan kunnen wij als organisatie optimale dienstverlening realiseren.

Vanuit onze betrokkenheid zien wij het als onze taak om door onze dienstverlening bij te dragen aan een gezonde bedrijfsvoering en het goed laten functioneren van organisaties met een maatschappelijke relevantie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om anderen te laten meedelen in onze resultaten door een goede doelen organisatie te ondersteunen. Wij schenken daarom een deel van onze financiële opbrengst aan Make-A-Wish, een organisatie die de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

SPECIFIEK


Een juist advies uitbrengen betekent in onze visie: de vraag van de klant centraal stellen. Daarbij spreken we uw taal, onder meer doordat onze Consultants een jarenlange ervaring hebben met werving, search, selectie en advisering binnen Zorg, Welzijn, Overheid en Onderwijs. Wij kennen de markt en verplaatsen ons in de situatie van zowel opdrachtgevers als kandidaten.

SUCCESVOL


Quartair Select bewijst al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner te zijn voor kandidaten en opdrachtgevers. Dit blijkt niet alleen uit ons hoge slagingspercentage, maar zeker ook uit de reacties van onze vele tevreden klanten. Wij zijn er dan ook trots op dat wij veel vaste klanten hebben en dat het regelmatig voorkomt dat een opdrachtgever kandidaat wordt en een kandidaat opdrachtgever.

Vragen of meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0573 441 449,
email info@quartair-select.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier Kandidaat  Contactformulier Opdrachtgever

 

 

Quartair Select stelt de belangen van zowel opdrachtgevers als kandidaten centraal. Integriteit, betrokkenheid, zorgvuldigheid, inzet en enthousiasme kenmerken onze dienstverlening.