werving · search · selectie · advies
homeoverheid & onderwijskandidaat

WERKEN BINNEN OVERHEID & ONDERWIJS

Quartair Select is als gespecialiseerd intermediair meer dan 20 jaar actief binnen de overheid, het onderwijs en maatschappelijke organisaties. Onze opdrachtgevers zijn onder meer het Rijk, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, ZBO's, Woningcorporaties, Universiteiten, Hoger- en Middelbaar Onderwijs.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging of bent u benieuwd wat de markt u te bieden heeft, laat het ons weten. Wij bieden aantrekkelijke vaste banen en interim opdrachten op het gebied van management en bedrijfsvoering en weten vanuit onze expertise de juiste verbinding te leggen tussen u als professional en de organisatie en functie die echt bij u past.

U kunt zich aanmelden bij ons bureau via het contactformulier en door uw CV te uploaden. Wij verdiepen ons in uw profiel en uw ambitie en inventariseren uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wij verplaatsen ons in uw situatie en bieden u perspectief voor uw carrière.

CONTACT OPNEMEN


Bent u werkzaam binnen Overheid of Onderwijs en benieuwd wat de markt u te bieden heeft? Wij kennen de arbeidsmarkt en informeren u graag over uw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0573 441 449, email info@quartair-select.nl of het contactformulier.

Laat het ons weten

Quartair Select stelt de belangen van zowel opdrachtgevers als kandidaten centraal. Integriteit, betrokkenheid, zorgvuldigheid, inzet en enthousiasme kenmerken onze dienstverlening.

Neem contact op

MANAGEMENT EN BEDRIJFSVOERING OVERHEID & ONDERWIJS


Quartair Select biedt managers binnen overheid en onderwijs en vakspecialisten op het terrein van bedrijfsvoering nieuw carrièreperspectief. Wij kennen de arbeidsmarkt en infomeren u graag over uw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie over onze werkwijze

WERVING & SELECTIE


Quartair Select biedt interessante managementfuncties en functies op het terrein van bedrijfsvoering. U treedt direct in dienst van de organisatie. Uw vraag en uw kwaliteiten staan centraal in de search naar de juiste vervolgstap in uw carrière.

Meer over vaste banen

INTERIM


Wij bieden een diversiteit aan opdrachten op het gebied van management en bedrijfsvoering, variërend van een opdracht van een paar maanden tot een langdurige opdracht van 1 of meerdere jaren. Wij hebben interessante mogelijkheden voor interim professionals die het verschil kunnen maken!

Meer informatie over interim opdrachten

“Quartair Select denkt op een prettige manier kritisch mee over de opbouw van je CV en je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.”

“Typerend voor Quartair Select zijn deskundigheid en betrokkenheid.”

“Gedegen loopbaanadvies en prettige en adequate begeleiding.”

“Quartair Select heeft de juiste contacten en wist deze effectief in te zetten op het moment dat ik toe was aan een nieuwe functie.”

“Geen bla bla maar eerlijk advies en oprechte interesse.”