werving · search · selectie · advies
homeoverheid & onderwijskandidaatonze werkwijze

Onze werkwijze

Quartair Select werkt samen met nagenoeg alle overheids-, onderwijs- en maatschappelijke organisaties in Nederland en heeft in meer dan 20 jaar een groot en relevant netwerk opgebouwd. Wij kennen de markt, beschikken over ruime expertise en de juiste contacten. Wij verplaatsen ons in uw situatie en bieden u nieuw perspectief voor uw carrière.

VASTE BANEN EN INTERIM OPDRACHTEN


Wij zijn specialist op het gebied van werving, search en selectie voor vaste banen en interim opdrachten op het terrein van management en bedrijfsvoering. Bij management kunt u denken aan functies van operationeel tot en met eindverantwoordelijk niveau en bij bedrijfsvoering gaat het om functies zoals:

  • Directeur of Manager HR, Beleidsmedewerker, HR adviseur, Opleidingsadviseur, Recruiter, Senior Adviseur HR, Strategisch HR Adviseur en Organisatieadviseur;
     
  • Directeur Bedrijfsvoering, Manager Financiën, HEAD, (Concern) Controller, Financieel Adviseur, Adviseur Planning & Control, Processpecialist, Strategisch Adviseur Financieel Beleid, Business Controller, Senior Medewerker Planning en Control, Projectcontroller en Financieel Administrateur;
     
  • Facilitair manager, Facilitair coördinator, Inkoper, (Project)manager Huisvesting, Contractmanager, Facilitair Teammanager, Facilitair Adviseur, Facilitair Projectmedewerker, Bouwprojectmanager en Producten- en Diensten Manager.

UW KWALITEITEN STAAN CENTRAAL


Bent u geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging of bent u benieuwd wat de arbeidsmarkt u te bieden heeft? Quartair Select biedt perspectief voor uw carrière!

Wij kijken naar uw kennis en ervaring en zijn benieuwd naar uw drijfveren, competenties, wensen en ambitie. Uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt brengen wij in kaart en wij denken in elke fase van uw loopbaan met u mee om de juiste stap te zetten.

Naast het werken vanuit het aanbod van vacatures kunnen wij actief binnen ons netwerk de juiste baan voor u vinden en brengen uw profiel bij de juiste personen onder de aandacht. Uitgangspunt bij deze vorm van search is uw vraag en zijn uw kwaliteiten.

Quartair select heeft doorlopend interessante mogelijkheden binnen overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Het merendeel van de vacatures en interim opdrachten waar opdrachtgevers ons voor inschakelen verschijnen niet in de media.

Door u aan te melden via het contactformulier en uw CV te uploaden kunnen wij u direct benaderen bij een vacature die aansluit op uw ambitie en kwaliteiten. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld (zie Privacy verklaring).

INTERESSANT AANBOD


Zodra wij een interessant aanbod kunnen doen, nemen wij contact met u op. Bent u geïnteresseerd in de functie dan volgt een selectiegesprek met een van onze Consultants. Komt u voor de functie in aanmerking en heeft u serieus belangstelling voor de functie dan dragen wij u voor bij de organisatie. Tijdens de procedure zijn wij uw vraagbaak en klankbord. Wij regelen de gesprekken en verstrekken u de benodigde informatie, zodat u goed voorbereid op gesprek gaat.