werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnopdrachtgeverwerving & selectie management en bedrijfsvoering

Werving & Selectie management en bedrijfsvoering

Al ruim 20 jaar is Quartair Select gespecialiseerd in executive search, werving en selectie van bestuurlijke, directie, management en bedrijfsvoerings functies binnen zorg en welzijn. Wij richten ons op de top van de arbeidsmarkt, de beste kandidaten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

  • Management functies, variërend van operationeel, tactisch tot en met strategisch en eindverantwoordelijk niveau;
  • Bedrijfsvoering: uitvoerende-, beleidsmatige-, projectmatige- en management functies op het gebied van Personeel & Organisatie, Facilitaire Zaken, Financiën en Administratie.

PERSOONLIJKE KENNISMAKING EN INTAKE


Op basis van een intake bij uw organisatie geven wij u advies over de vacaturevervulling en stellen wij een uitgebreid functieprofiel op. Hierbij wordt uw organisatie en de functie-inhoud beschreven en is er specifiek aandacht voor de cultuur van uw organisatie en de vereiste competenties van de kandidaat.

HELDERE AFSPRAKEN EN SCHERP TARIEF


Doordat wij werken op basis van exclusiviteit en wij als bureau nauwelijks overhead kosten hebben, kunnen wij onze dienstverlening tegen een scherp tarief aanbieden. Afhankelijk van het niveau van een vacature varieert onze totale vergoeding ter indicatie tussen € 7.500,- voor bijvoorbeeld een operationeel manager of een operationeel vakspecialist tot en met € 17.500,- voor een Directeur of een Bestuurder. Naast de BTW zijn er – tenzij nadrukkelijk overeengekomen – geen bijkomende kosten.

GEGARANDEERD RESULTAAT


Gemiddeld wordt door ons binnen 6 weken na opdrachtverstrekking een functie vervuld. Wij staan voor ons vak en geloven in de kwaliteit van ons werk en daarom bieden wij een uitgebreide garantietermijn aan. Mocht een kandidaat binnen deze periode na aanstelling uw organisatie verlaten, dan zullen wij zonder daarvoor kosten in rekening te brengen een nieuwe procedure voor u realiseren.

VAKKUNDIGE EXPERTISE


Uw opdracht wordt in behandeling genomen door 2 gespecialiseerde Consultants met gemiddeld tenminste 10 jaar ervaring als Consultant binnen uw sector en het betreffende vakgebied. Eén Consultant als verantwoordelijke voor de procedure en als vast aanspreekpunt, de andere Consultant zorgt voor backup, waardoor er altijd een Consultant direct bereikbaar is. Dit zorgt voor snelheid in de procedure en extra kwaliteit. Bovendien is hiermee de continuïteit van de procedure gewaarborgd.

Quartair Select stelt de belangen van zowel opdrachtgevers als kandidaten centraal. Integriteit, betrokkenheid, zorgvuldigheid, inzet en enthousiasme kenmerken onze dienstverlening.

GROOT NETWERK EN EXECUTIVE SEARCH


Door onze specialisatie en jarenlange ervaring binnen de Zorg & Welzijn beschikken wij over een groot landelijk netwerk van managers en vakspecialisten. Wij kennen de sector van binnenuit, hebben de expertise, kennen de juiste mensen en weten als geen ander wie wij moeten benaderen voor uw vacature. De beste kandidaat voor uw vacature heeft doorgaans een prima functie en is zelf niet actief aan het zoeken naar een andere functie. Dit zijn kandidaten die vragen om een persoonlijke en deskundige benadering en dat is nu net wat wij doen en waar wij goed in zijn: executive search.

Onze netwerk- en search activiteiten bieden wij desgewenst aan in combinatie met gerichte werving via verschillende media. Ook bieden wij de mogelijkheid van een uitgebreid referentieonderzoek en/of een gericht assessment.

BETROKKEN


Ook na de aanstelling van de kandidaat houden wij contact met u én met de kandidaat om na te gaan of de benoeming aan wederzijdse verwachtingen beantwoordt. Voor ons is de opdracht pas echt geslaagd wanneer u helemaal tevreden bent over onze dienstverlening.

MEER WETEN

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over wat wij concreet voor uw organisatie kunnen betekenen, laat het ons weten en wij komen
graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op