werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnopdrachtgever

ZORG & WELZIJN - OPDRACHTGEVER

Quartair Select is al ruim 20 jaar als gerenommeerd bureau gespecialiseerd in personeels- en capaciteitsvraagstukken binnen Zorg en Welzijn in Nederland. Wij weten wat er speelt, zijn bekend met de laatste ontwikkelingen en de eisen die gesteld worden aan moderne zorg- en welzijnsorganisaties. Door ons te committeren aan zorg en welzijn en door te anticiperen op de vraag van onze opdrachtgevers, slagen wij er keer op keer in de beste kandidaten uit de markt te selecteren. Wij zijn er trots op, dat wij veel van onze opdrachtgevers al jarenlang als vaste klanten mogen beschouwen.

Quartair Select is u graag van dienst met professionals voor:

  • management functies;
  • functies op het terrein van bedrijfsvoering.

Quartair Select stelt de belangen van zowel opdrachtgevers als kandidaten centraal. Integriteit, betrokkenheid, zorgvuldigheid, inzet en enthousiasme kenmerken onze dienstverlening.

Neem contact op

MANAGEMENT EN BEDRIJFSVOERING


Quartair Select werft, zoekt en selecteert voor zowel structurele functies als voor interim opdrachten in heel Nederland. Wij bieden een breed scala aan diensten: van de vaste of interim invulling van posities binnen Directie, Management en Bedrijfsvoering tot aan doorlichting en versterking van management teams. Wij richten ons op de top van de arbeidsmarkt, de beste kandidaten die beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

  • Management functies, variërend van operationeel, tactisch tot en met strategisch en eindverantwoordelijk niveau;
  • Bedrijfsvoering: uitvoerende, beleidsmatige, projectmatige en management functies op het gebied van Personeel & Organisatie, Facilitaire Zaken, Financieel Economisch en Administratie.

HELDERE AFSPRAKEN


Of het nu gaat om een structurele of een tijdelijke invulling, wij maken vooraf goede afspraken met alle betrokkenen en leggen deze vast in duidelijke en zakelijke overeenkomsten. Ook na de aanstelling van de kandidaat houden wij contact met u én met de kandidaat om na te gaan of de benoeming aan wederzijdse verwachtingen beantwoord.

Wij hopen u te kunnen overtuigen ook in de toekomst samen te werken met Quartair Select. In onze optiek wordt gewerkt op basis van vooraf gemaakte, heldere afspraken en tarieven. Quartair Select fungeert daarbij als adviserend kwaliteitsbureau voor uw organisatie.

Vanuit onze gedegen kennis van en ervaring met binnen zorg en welzijn, zijn wij in staat ons goed in te leven in de verschillende functies en een gedegen selectie voor u te maken. Wij begeleiden de gehele procedure, geven u advies, nemen u werk uit handen en houden u gedurende het proces op de hoogte van de voortgang.

WERVING & SELECTIE EN INTERIM


Wanneer u behoefte heeft aan extra versterking van uw team dan bieden wij kandidaten op basis van:

  • Werving & Selectie, waarbij u de kandidaten zelf een contract aanbiedt;
  • Interim, waarbij de opdrachten worden uitgevoerd door professionals die bij ons in dienst zijn en naar uw organisatie gedetacheerd worden of door één van de ZZP-ers uit ons netwerk.

Wij beschikken over een zorgvuldig geselecteerd netwerk van vakbekwame professionals die we goed kennen, waar wij ervaring mee hebben en daardoor weten we wie het beste bij welke opdracht past.
 

Meer over Werving & Selectie Management en Bedrijfsvoering

Meer over interim opdrachten Management en Bedrijfsvoering

 

“De samenwerking met Quartair Select heb ik als positief ervaren. Goede gesprekspartner met adequaat advies. Zij hebben ons binnen korte termijn aan de juiste nieuwe medewerker kunnen helpen”

“De samenwerking met Quartair Select is prettig. Zij kennen onze organisatie en kunnen snel schakelen bij nieuwe vacatures of opdrachten. Zij weten kandidaten te selecteren met de juiste capaciteiten die ook echt binnen onze organisatie passen!”

“Gaan doortastend te werk en zijn zorgvuldig in hun selectie van kandidaten. Quartair Select is een prettige samenwerkingspartner die staat voor kwaliteit”

“Quartair Select kent hun kandidaten en dat merk je. Ondanks de krappe markt hebben zij ons goed geholpen”

“Al jaren lang is Quartair Select voor ons een betrouwbare samenwerkingspartner. Zij bieden uitstekende dienstverlening en zijn prettig in de contacten”