werving · search · selectie · advies
homeoverheid & onderwijskandidaatvaste baan binnen overheid & onderwijs

Vaste baan binnen Overheid & Onderwijs

Belangrijk uitgangspunt bij een vaste baan is dat u voor de lange termijn met plezier aan de slag gaat bij een organisatie die echt bij u past en waar uw kwaliteiten tot hun recht komen.

LOOPBAANADVIES


Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat wij een goed beeld krijgen van uw wensen, ambitie, competenties en drijfveren. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het verkrijgen van een compleet beeld van de vacante functie: de functie-inhoud, het gewenste profiel én het toekomstperspectief. Wij bewijzen al ruim 20 jaar de juiste selecties te kunnen maken en de beste kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij veel vaste klanten hebben en dat het regelmatig voorkomt dat een opdrachtgever kandidaat wordt en een kandidaat opdrachtgever. 

BEGELEIDING EN ADVIES


Tijdens de procedure bij de organisatie vervullen wij als intermediair een ondersteunende en adviserende rol. Wij zijn uw vraagbaak en klankbord en verstrekken de informatie die u nodig heeft, zodat u goed voorbereid op gesprek gaat. 

Verloopt de procedure naar wens dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en treedt u in dienst bij de organisatie.

Na afloop van de procedure houden wij graag contact met u en zijn wij benieuwd of de functie aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat u het verder vertelt!