werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnkandidaat

WERKEN BINNEN ZORG & WELZIJN

Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau is Quartair Select ruim 20 jaar actief binnen diverse sectoren van de gezondheidszorg en welzijn, zoals:

  • Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Thuiszorg;
  • Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, GGD, Geestelijke Gezondheidszorg;
  • Ziekenhuizen, Revalidatiecentra, Farmaceuten;
  • Maatschappelijke- en welzijnsorganisaties.

Quartair Select heeft een groot netwerk opgebouwd door heel Nederland en richt zich op vaste banen en interim opdrachten op het gebied van zorgverlening, welzijn, management en bedrijfsvoering. 

Als expert binnen zorg en welzijn weten wij de juiste verbinding te leggen tussen jou als professional en de organisatie en functie die echt bij je past.

Doorlopend hebben wij interessante carrièremogelijkheden voor ambitieuze professionals. Op zoek naar een nieuwe uitdaging of benieuwd wat de markt jou te bieden heeft, laat het ons weten! Je kunt je aanmelden bij ons bureau via het contactformulier en door jouw CV te uploaden.

Schrijf je nu in

Wij gaan actief voor je op zoek naar een passende functie of wij kunnen de mogelijkheden voor je in de gaten houden en je alleen benaderen wanneer wij jouw droombaan kunnen aanbieden. In beide gevallen zijn wij je graag van dienst. Veel kandidaten hebben wij kunnen helpen bij het maken van een succesvolle stap in hun loopbaan, ben jij de volgende?

MANAGEMENT & BEDRIJFSVOERING ZORG EN WELZIJN


Quartair Select biedt zorg- en welzijnsmanagers en vakspecialisten op het terrein van bedrijfsvoering nieuw carrièreperspectief. Wij kennen de arbeidsmarkt en informeren je graag over jouw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer informatie over onze werkwijze

CARRIÈRECOACHING

  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Deskundig en betrouwbaar advies
  • Aantrekkelijke vacatures en opdrachten
  • Geen kosten en geen verplichtingen


Om je goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat wij een goed beeld krijgen van jouw profiel. Wij kijken naar jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en ambitie. Jouw mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt brengen wij in kaart en wij denken met je mee om de juiste stap in jouw loopbaan te zetten.   

WERVING & SELECTIE


Quartair Select biedt interessante vaste banen op het gebied van zorgverlening, management en bedrijfsvoering, waarbij je in dienst treedt van de organisatie. Door carrièrecoaching zorgen wij voor een baan die echt bij je past!

Meer informatie over vaste banen
 

INTERIM


Wij bieden diverse opdrachten op het gebied van zorgverlening, management en bedrijfsvoering, variërend van een opdracht van een paar maanden tot een langdurige opdracht van 1 of meerdere jaren. Wij hebben interessante mogelijkheden voor interim professionals die het verschil kunnen maken!

Meer informatie over interim opdrachten