werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnkandidaatwerken in management en bedrijfsvoering binnen zorg & welzijn

Werken in management en bedrijfsvoering Zorg & Welzijn

Quartair Select werkt samen met nagenoeg alle zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland en heeft in meer dan 20 jaar een groot en relevant netwerk opgebouwd. Wij kennen de markt, beschikken over ruime expertise en de juiste contacten. Wij verplaatsen ons in jouw situatie en bieden je nieuw perspectief voor jouw carrière.

VASTE BANEN EN INTERIM OPDRACHTEN


Wij zijn specialist op het gebied van werving, search en selectie voor vaste banen en interim opdrachten op het terrein van management en bedrijfsvoering. Bij management kun je denken aan functies van operationeel tot en met eindverantwoordelijk niveau en bij bedrijfsvoering gaat het om functies zoals:

  • HR

Manager Human Resources
Beleidsmedewerker
HR adviseur
Opleidingsadviseur
Recruiter
Beleidsadviseur
Hoofd Personeel & Organisatie

  • Financieel

Directeur Bedrijfsvoering
Manager Financiën
HEAD
(Concern)Controller
Adviseur Planning & Control
Projectcontroller
Financieel Administrateur

  • Facilitair

Facilitair Manager
Inkoper
(Project)manager Huisvesting
Facilitair Adviseur
Manager Facilitaire Zaken
Facilitair Coördinator
Contractmanager

CONTACT OPNEMEN


Ben je werkzaam binnen de zorg of bij een welzijnsorganisatie en benieuwd wat de markt jou te bieden heeft? Wij kennen de arbeidsmarkt en informeren je graag over jouw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0573 441 449, email info@quartair-select.nl of het contactformulier.

“Door hun specifieke kennis van de arbeidsmarkt heb ik mij goed kunnen oriënteren op de mogelijkheden die er voor mij liggen en heb ik de juiste stap kunnen maken in mijn carrière”.

“Zij hebben al vaak een nieuwe uitdagende opdracht voor mij weten te vinden waarin ik kan doen waar ik echt goed in ben. Een fijne samenwerkingspartner, zeker aan te raden!

Hun toegewijde werkwijze en persoonlijke benadering spreken mij aan. Zij denken met je mee en geven gedegen advies”

"Bieden interessante mogelijkheden en denken daarbij mee vanuit hun expertise"

"Prettig persoonlijk contact en deskundig advies op maat"

CARRIÈRECOACHING


Wij verdiepen ons graag in jouw profiel. Wij kijken naar jouw kennis en ervaring en zijn benieuwd naar jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en ambitie. Jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt brengen wij in kaart en wij denken met je mee om de juiste stap in jouw loopbaan te zetten.

Naast het werken vanuit het aanbod van vacatures kunnen wij actief binnen ons netwerk de juiste baan voor je vinden en brengen jouw profiel bij de juiste personen onder de aandacht. Uitgangspunt bij deze vorm van search is jouw vraag en zijn jouw kwaliteiten.

Quartair select heeft doorlopend interessante mogelijkheden binnen zorg en welzijn. Het merendeel van de vacatures en interim opdrachten waar opdrachtgevers ons voor inschakelen verschijnen niet in de media.

Door je aan te melden via het contactformulier en jouw CV te uploaden kunnen wij je direct benaderen bij een vacature die aansluit op jouw ambitie en kwaliteiten. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld (zie Privacy verklaring).

INTERESSANT AANBOD


Wanneer wij een interessant aanbod kunnen doen, nemen wij contact met je op. Ben je geïnteresseerd in de functie dan volgt een selectiegesprek met een van onze Consultants. Kom je voor de functie in aanmerking en heb je serieus belangstelling voor de functie dan dragen wij je voor bij de organisatie. Tijdens de procedure zijn wij jouw vraagbaak en klankbord. Wij regelen de gesprekken en verstrekken je de benodigde informatie, zodat je goed voorbereid op gesprek gaat.

Na afloop van de procedure houden wij graag contact met je en zijn wij benieuwd of de functie aan jouw verwachtingen voldoet. Wij hopen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat je het verder vertelt!