werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnkandidaatvaste baan binnen zorg & welzijn

Vaste baan binnen Zorg & Welzijn

Belangrijk uitgangspunt bij een vaste baan is dat je voor de lange termijn met plezier aan de slag gaat bij een organisatie binnen Zorg en Welzijn, dat jij jouw kwaliteiten kunt benutten en je verder kunt ontwikkelen.

CARRIÈRECOACHING


Om je goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat wij een goed beeld krijgen van jouw profiel. Wij kijken naar jouw kennis en ervaring en zijn benieuwd naar jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en ambitie. Jouw mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt brengen wij in kaart en wij denken met je mee om de juiste stap in jouw loopbaan te zetten. Daarnaast besteden wij ook veel aandacht aan het verkrijgen van een compleet beeld van de vacante functie: de functie-inhoud, het gewenste profiel én het toekomstperspectief. Wij bewijzen dan ook al ruim 20 jaar de juiste selectie te kunnen maken en de beste kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Wij zijn er trots op dat wij veel vaste klanten hebben.

BEGELEIDING EN ADVIES


Tijdens de procedure bij de organisatie vervullen wij een ondersteunende en adviserende rol. Wij zijn jouw vraagbaak en klankbord en verstrekken de informatie die je nodig hebt, zodat jij goed voorbereid op gesprek gaat.

Bij positief verloop van de procedure volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Je treedt in dienst bij de organisatie, dus niet bij Quartair Select. In het arbeidsvoorwaardengesprek kun je met de organisatie de arbeidsvoorwaarden bespreken en afspraken maken die in het contract komen te staan. Desgewenst adviseren wij je hierbij.

Na afloop van de procedure houden wij graag contact met je en zijn wij benieuwd of de functie aan jouw verwachtingen voldoet. Wij hopen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat je het verder vertelt!