werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnkandidaatwerken in de directe zorg- en hulpverlening

Werken in de directe zorg- en hulpverlening

Quartair Select is een werving, selectie, search en adviesbureau en werkt door heel Nederland in alle sectoren van de zorg. Wij kennen de arbeidsmarkt en adviseren je graag vrijblijvend over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Aan onze dienstverlening zijn voor jou geen kosten of andere verplichtingen verbonden. Wij hebben een ruim aanbod van vaste banen en interim opdrachten op MBO, HBO en Academisch niveau. Interessante functies van onder meer Verzorgende, (Gespecialiseerd) Verpleegkundige, Zorgregisseur, EVV-er, Trajectcoördinator en Begeleider.

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN


Wij vinden het belangrijk een goed beeld te krijgen van jouw achtergrond en persoonlijkheid, zodat wij met je mee kunnen denken om de juiste stap te maken in jouw loopbaan. Wij helpen je in elke fase van jouw loopbaan aan een baan die echt bij je past!

HOE HET WERKT

 1. WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOUW ERVARING EN KWALITEITEN
  Op basis van jouw CV informeren wij je over de mogelijkheden. Je kunt je aanmelden bij ons bureau via het contactformulier en door jouw CV te uploaden of stuur een email naar info@quartair-select.nl. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld (zie Privacy verklaring).

 2. CARRIÈRECOACHING
  Wij leren je graag beter kennen, zodat duidelijk wordt welke functie en organisatie het beste bij jou past en waar jij jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten. Wij spreken jouw wensen, ambitie en persoonlijke situatie met je door en brengen jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart. Ook bieden wij je begeleiding en ondersteuning bij het professioneel opstellen van jouw CV.

 3. AAN DE SLAG
  Vervolgens gaan wij gericht voor jou aan de slag. Naast het werken vanuit ons aanbod van actuele vacatures kunnen wij actief binnen ons netwerk de juiste baan voor je vinden. Wij nemen hierbij niet de vacatures als uitgangspunt, maar stellen jouw vraag en jouw kwaliteiten centraal!

  Wanneer er op dat moment geen passende functie beschikbaar is, houden wij de mogelijkheden voor je in gaten en nemen direct contact met je op zodra wij jouw droombaan kunnen aanbieden.

 4. DE JUISTE BAAN GEVONDEN
  Ben je enthousiast over een functie die wij je aanbieden, dan regelen wij een oriënterend gesprek bij de organisatie voor je. Tijdens de procedure zijn wij jouw vraagbaak en klankbord. Wij begeleiden je en geven je advies, zodat jij goed voorbereid op gesprek gaat. Bij positief verloop van de gesprekken treed je direct in dienst van de organisatie en dus niet bij Quartair Select. 

 5. VERTEL HET VERDER
  Na afloop van de procedure houden wij graag contact met je. Wij hopen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat je het verder vertelt!

VACATURES


Door het hele land hebben wij doorlopend vacatures voor professionals directe zorg en hulpverlening. Dit zijn functies op niveau 3, 4 en 5 en begeleiders functies. Grote kans dat jouw nieuwe baan hier bij zit. Onderstaand tref je enkele actuele vacatures aan. Zoals je begrijpt is dit slechts een miniem deel van het totale aanbod.

Regio Rotterdam: Vacature Verpleegkundig leidinggevende. Mooie kans voor Verpleegkundigen niveau 4 of 5 die de ambitie hebben om door te groeien naar een managementfunctie! De functie bestaat alleen uit dagdiensten en leidinggevende ervaring is niet vereist. Sluit dit aan op jouw ambitie dan horen wij graag van je! 

Regio Amersfoort – Utrecht: mogelijkheden voor Verzorgenden IG binnen de thuiszorg, kleinschalig wonen en een PG en/of somatiek afdeling. Weet jij van aanpakken en wil je je binnen een hecht team verder ontwikkelen en samen bouwen aan warme en kwalitatief goede zorg, dan horen wij graag van je!
Regio Apeldoorn: HBO-Verpleegkundigen gezocht voor een uitdagende vaste baan binnen de intramurale specialistische zorg! Past een overstijgende en coachende rol bij jou en wil jij je graag verder ontwikkelen, dan is dit wellicht een interessante mogelijkheid voor jou!

Wil je weten wat wij jou concreet kunnen bieden, neem dan contact met ons op via tel. 0573 441 449, email info@quartair-select.nl of het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures volg ons op

 

“Prettige contacten en oprecht geïnteresseerd, waardoor zij mij verder hebben kunnen helpen. Ik heb nu een baan die echt bij mij past”

“Kenmerkend voor Quartair Select vind ik hun persoonlijke benadering, betrokkenheid en dat zij verder kijken dan mijn CV. Zij hebben zich verdiept in mij als persoon en zijn verder doorgegaan op wat ik belangrijk vind.

“Goede begeleiding en ondersteuning tijdens de sollicitatieprocedure en hun persoonlijke benadering maakt de contacten erg prettig”

“Door hun prettige en open manier van communiceren voelt het vertrouwd. Zij hebben mij goed advies gegeven en fijn geholpen aan een nieuwe uitdaging. Zeker aan te bevelen!”

“Hun deskundigheid en persoonlijke aandacht heeft mij verder geholpen om een goede keuze te maken als vervolgstap in mijn loopbaan. Daar ben ik Quartair Select nog steeds dankbaar voor!”