werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnkandidaatwerken in de directe zorg- en hulpverlening

Werken in de directe zorg- en hulpverlening

Quartair Select is een werving, selectie, search en adviesbureau en werkt door heel Nederland in alle sectoren van de zorg. Wij kennen de arbeidsmarkt en adviseren je graag vrijblijvend over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Aan onze dienstverlening zijn voor jou geen kosten of andere verplichtingen verbonden. Wij hebben een ruim aanbod van vaste banen en interim opdrachten op MBO, HBO en Academisch niveau. Interessante functies van onder meer (Gespecialiseerd) Verpleegkundige, Zorgregisseur, EVV-er, Trajectcoördinator en Begeleider.

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN


Wij vinden het belangrijk een goed beeld te krijgen van jouw achtergrond en persoonlijkheid, zodat wij met je mee kunnen denken om de juiste stap te maken in jouw loopbaan. Wij helpen je in elke fase van jouw loopbaan aan een baan die echt bij je past!

HOE HET WERKT

 1. WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOUW ERVARING EN KWALITEITEN
  Op basis van jouw CV informeren wij je over de mogelijkheden. Je kunt je aanmelden bij ons bureau via het contactformulier en door jouw CV te uploaden of stuur een email naar info@quartair-select.nl. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld (zie Privacy verklaring).

 2. CARRIÈRECOACHING
  Wij leren je graag beter kennen, zodat duidelijk wordt welke functie en organisatie het beste bij jou past en waar jij jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten. Wij spreken jouw wensen, ambitie en persoonlijke situatie met je door en brengen jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart. Ook bieden wij je begeleiding en ondersteuning bij het professioneel opstellen van jouw CV.

 3. AAN DE SLAG
  Vervolgens gaan wij gericht voor jou aan de slag. Naast het werken vanuit ons aanbod van actuele vacatures kunnen wij actief binnen ons netwerk de juiste baan voor je vinden. Wij nemen hierbij niet de vacatures als uitgangspunt, maar stellen jouw vraag en jouw kwaliteiten centraal!

  Wanneer er op dat moment geen passende functie beschikbaar is, houden wij de mogelijkheden voor je in gaten en nemen direct contact met je op zodra wij jouw droombaan kunnen aanbieden.

 4. DE JUISTE BAAN GEVONDEN
  Ben je enthousiast over een functie die wij je aanbieden, dan regelen wij een oriënterend gesprek bij de organisatie voor je. Tijdens de procedure zijn wij jouw vraagbaak en klankbord. Wij begeleiden je en geven je advies, zodat jij goed voorbereid op gesprek gaat. Bij positief verloop van de gesprekken treed je direct in dienst van de organisatie en dus niet bij Quartair Select. 

 5. VERTEL HET VERDER
  Na afloop van de procedure houden wij graag contact met je. Wij hopen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat je het verder vertelt!

VACATURES


Door het hele land hebben wij doorlopend vacatures voor professionals directe zorg en hulpverlening. Dit zijn functies op niveau 4 en 5 en begeleiders functies. Grote kans dat jouw nieuwe baan hier bij zit. Onderstaand tref je enkele actuele vacatures aan. Zoals je begrijpt is dit slechts een miniem deel van het totale aanbod.

Regio Gouda - Utrecht: Vacature Verpleegkundige met eindverantwoordelijke rol! Uitdagende functie met de nadruk op de coördinatie van de zorg en het bevorderen van de kwaliteit. Je vervult een voortrekkersrol mbt de omslag naar persoonsgericht werken. Verder werk je vanuit een zelfsturend team binnen een kleinschalige organisatie met veel persoonlijke inbreng.

Regio Amersfoort: Vacature Casemanager (FWG 55) binnen de psychiatrie met regelmatige werktijden! Leuke ambulante functie voor een Hbo-Verpleegkundige, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist. Sluit dit aan op jouw ambitie dan horen wij graag van je!
Regio Zuid Holland: Verpleegkundige niveau 4 of 5 gezocht voor een coördinerende functie met regelmatige werktijden! Sta jij stevig in je schoenen, heb jij ervaring met indiceren en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit wellicht een interessante baan voor jou!

Wil je weten wat wij jou concreet kunnen bieden, neem dan contact met ons op via tel. 0573 441 449, email info@quartair-select.nl of het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures volg ons op

 

“Prettige contacten en oprecht geïnteresseerd, waardoor zij mij verder hebben kunnen helpen. Ik heb nu een baan die echt bij mij past”

“Kenmerkend voor Quartair Select vind ik hun persoonlijke benadering, betrokkenheid en dat zij verder kijken dan mijn CV. Zij hebben zich verdiept in mij als persoon en zijn verder doorgegaan op wat ik belangrijk vind.

“Goede begeleiding en ondersteuning tijdens de sollicitatieprocedure en hun persoonlijke benadering maakt de contacten erg prettig”

“Door hun prettige en open manier van communiceren voelt het vertrouwd. Zij hebben mij goed advies gegeven en fijn geholpen aan een nieuwe uitdaging. Zeker aan te bevelen!”

“Hun deskundigheid en persoonlijke aandacht heeft mij verder geholpen om een goede keuze te maken als vervolgstap in mijn loopbaan. Daar ben ik Quartair Select nog steeds dankbaar voor!”