werving · search · selectie · advies
homezorg & welzijnopdrachtgeverinterim opdrachten directe zorg

Interim opdrachten directe zorg- en hulpverlening

Quartair Select is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals voor de directe zorg en hulpverlening. Wanneer u behoefte heeft aan versterking van uw team dan bieden wij u ook kandidaten aan voor tijdelijke inzet.

Voor de tijdelijke ondersteuning van uw organisatie hebben wij kandidaten beschikbaar voor alle denkbare functies binnen de directe zorg- en hulpverlening. U kunt hierbij denken aan: 

  • Verpleegkundige niveau 4, HBO Verpleegkundige;
  • Gespecialiseerd Verpleegkundige en Kwaliteitsverpleegkundige;
  • Zorgregisseur en coach;
  • Trajectcoördinator, (Persoonlijk) Begeleider en Medewerker Welzijn.

Onze interim kandidaten zijn onder meer inzetbaar voor tijdelijke capaciteitsuitbreiding, doorvoeren van veranderingen, coaching, projecten, overbrugging bij ziekte of afwezigheid.

WEL ZEKERHEID GEEN RISICO


Wel zekerheid en flexibiliteit, maar geen financiële contractrisico’s. Wij bieden u de zekerheid van een professionele interimmer voor een vooraf overeengekomen periode - al dan niet - aangevuld met een verlengingsmogelijkheid of voor de duur van een project.

Quartair Select stelt de belangen van zowel opdrachtgevers als kandidaten centraal. Integriteit, betrokkenheid, zorgvuldigheid, inzet en enthousiasme kenmerken onze dienstverlening.

DETACHERING EN INZET VAN ZELFSTANDIGE PROFESSIONALS


Bij detachering gaat het om interim kandidaten die in dienst zijn van Quartair Select en op tijdelijke basis bij uw organisatie worden ingezet. Daarnaast werken we met een zorgvuldig samengesteld netwerk van zelfstandige interim professionals voor directe zorg en hulpverlening. Wij kennen de sector van binnenuit, hebben de expertise, kennen de juiste mensen en weten als geen ander wie wij moeten benaderen voor uw opdracht. Zowel detachering als tijdelijke inzet van zelfstandige professionals biedt u continuïteit en flexibiliteit.

SNELHEID EN KWALITEIT


Uw opdracht wordt in behandeling genomen door gespecialiseerde Consultants met ruime ervaring binnen de zorg- en welzijnssector. Eén Consultant als verantwoordelijke voor de procedure en als vast aanspreekpunt, een andere Consultant zorgt voor backup, waardoor er altijd een Consultant direct bereikbaar is. Dit zorgt voor extra kwaliteit en snelheid in de procedure.

 

ADVIES OP MAAT


Wij denken met u mee en adviseren u, gelet op kwaliteit en kosten, over de beste oplossing voor uw tijdelijke vraag.

HELDERE AFSPRAKEN


Wij maken goede afspraken met alle betrokkenen en leggen deze vast in duidelijke en zakelijke overeenkomsten. Dit geeft u zekerheid en inzicht. Ook na de aanstelling van de kandidaat houden wij contact met u én met de kandidaat om na te gaan of de benoeming aan de wederzijdse verwachtingen beantwoordt. Voor ons is de opdracht pas echt geslaagd wanneer u helemaal tevreden bent over onze dienstverlening.

MEER WETEN

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, laat het ons weten en wij geven u graag nadere informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op